Ulvåsen Is

Allmän information – Ulvåsen Is

Området är ganska litet och lederna är mellan 15-10 m långa. Lederna är vända mot väst. Plus för att det är lugnt och tyst. Passar utmärkt för nybörjare och provapå. Då det är enkelt att sätta topprep. Namnen på lederna är påhittade, FA-person får gärna ändra. Anmarsch: lederna är lätta att hitta om man följer skidspåret och tittar åt höger.

Vägbeskrivning

gps

För att länka ska fungera optimalt rekommenderar vi att du har Google Maps installerat. Tänk på att GPS endast tar dig till närmaste adress. Surfar du i webbläsaren tar GPS:en dig hela vägen, använder du maps kommer du till närmaste adress..
Google Maps AndroidGoogle Maps Iphone IOS.

Tag av E20 på avfart 80 i Partille. Kör mot Lexby/Utby. Sväng höger i rondellen mot Lexby. Tag till vänster efter ca 150 m in på Paradisvägen. Tag vänster igen in på Gavelåsvägen. Kör tills vägen tar slut och parkera på parkeringen vid en tegelvilla. Följ stigen in i skogen ca 1 km. Tag till höger när stigen delar sig vid en skyllt med en skidlöpare på. Gå ca 300 m från stigkorsningen och du har fallen på höger sida. Fallen ligger ca 300 m söder om klippklättringsklipporna.

Ulvåsen_Fran_vanster_Mr_Dark_Mr_Black_och_Mr_Gren_110227

1. Mr Dark, WI3 is En Stjärna14m
Okänd

Ulvasen_Johan_Mork_leder_Mr_Dark

2. Mr Black, WI4 is Två stjärnor13m
Okänd
3. Mr Gren, WI4 is En Stjärna12m
Okänd
Ulvasen_Micke_leder_Mr_Gren

Isuppdatering 4 februari 2012:

Ulvasen_is_4-2-2012

Access

Inga kända accessproblem.

–Mr Dark 27 februari 2011 kl. 23.43 (CET)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar